Restaurang

I Cloettas lokaler i Ljungsbro ligger restaurang Tre Bröder. I vår stora ljusa matsal har vi möjlighet att möblera till möten och fest för upp till trehundra personer. 

På Tre Bröder serveras vällagade måltider alltid genom gediget mathantverk och med stor omsorg baserat både på gamla traditioner och moderna processer. Vi har alltid mycket högt ställda krav på råvaror och leverantörer.

Vi samarbetar vi med många fantastiska odlare och producenter runt om i  Sverige och vårt vackra Östergötland.
Vi strävar efter att i största möjliga mån använda oss av hälsosamma, rena och opåverkade råvaror framtagna med omsorg och engagemang. Det gör att många av de råvaror vi tillagar är både ekologiska och lokalproducerade. Detta vill vi ska genomsyra hela vår verksamhet. Genom åren har vi på Tre Bröder, Matkultur och Hagdahls Kök fått många omnämnanden och utmärkelser vilket vi är mycket glada och stolta över.

Dock är kärleken till hantverket och mötena med våra gäster det som är och alltid kommer att vara vår största drivkraft.

Vill ni ha mer information om vad vi kan erbjuda vad det gäller luncher, festvåning, cateringar och bankettmiddagar ber vi er vänligen kontakta oss på telefon eller e-mail. Eller varför inte titta in på ett besök.
Vi anordnar även workshops och kurser inom Bild-och Form. Se mer under fliken skaparglädje.

Vi hälsar alla mycket välkomna till Tre Bröder!

Magnus, Marcus och Linda
Tre Bröder, Matkultur och Hagdahls Kök